ט"ז ניסן התשפ"ד
24.04.2024
חגיגי ומרשים

מתכון לרולדת טלה ממולאת בבשר וצנוברים

מנה סופר חגיגית ומרשימה! גם אם יש לכם אורחים חשובים וגם אם סתם בא לכם להתפנק ולהכין מנה מטורפת – זה בול המתכון בשבילכם!

מתכון לרולדת טלה ממולאת בבשר וצנוברים
רולדת טלה צילום: יח"צ



שף רותם בן מויאל

מה צריך כדי להכין?

  • 1.חבל קשירה
  • 2.1 כתף טלה מרוקן מעצמות ופרוס

למלית:

  •  600  גרם בשר טחון
  •  4  כפות שמן זית
  •   בצל קצוץ
  •  .100 גרם צנוברים
  •   כף ראס אל חנות
  •   חצי כוס חמוציות
  •   כפית מלח
  •  כפית פלפל

לציפוי מערבבים יחד:

  • .4 כפות סילאן
  •  .כף שום גבישי
  •  .כפית מלח
  •  .4 כפות שמן זית
  • כף פפריקה מתוקה

לסיר שנכנס לתנור

  •  4  בצלים פרוסים דק
  •   4  כפות שמן זית
  •   כפית מלח
  •  צרור טימין
  •  כף בהרט
  •   3  כוסות מים
  • כוס יין אדום

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים יחד בשר טחון עם בצל, תבלינים חמוציות וצנוברים
  • ממלאים את הטלה במלית, מגלגלים וקושרים בחבל
  • עוטפים את הבשר בתערובת התבלינים
  • מטגנים בסיר את הבצלים עם השמן, המלח, הבהרט והטימין, מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד לסגירה
  • מוסיפים את המים ואת היין , עוטפים את הסיר ואופים בתנור כ- 3 שעות ב- 160 מעלות
מתכון לבשר טלה רולדה רמי לוי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד