1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. דגים

מתכון לדג מושט ללא עור בתיבול עדין

אוהבים מתכונים קלילים? קבלו מתכון מהיר הכנה לדג מושט בתיבול עסיסי וטעים במיוחד, בשילוב של פרוסות לימון ופלפל חריף

חני לויןי"ז אייר תשפ"ב 18/05/2022 12:35

טעים ומהיר מושט עם לימון מושט עם לימון צילום: ורד כהן

מתכון לדג מושט ללא עור בתיבול עדין / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לדג מושט ללא עור בתיבול עדין:

  • דג מושט ללא עור לפי כמות הסועדים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • 1 לימון פרוס לעיגולים
  • 1 פלפל חריף שלם
  • 1 גבעול בזיליקום

אופן ההכנה לדג מושט ללא עור בתיבול עדין:

  1. מניחים את הדגים בתבנית האפייה ומתבלים במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית.
  2. מעסים היטב את הדג שיקבל מהתיבול ומניחים את פרוסות הלימון מהצדדים ועל הדגים.
  3. מניחים גם את הפלפל החריף מלמעלה ומכסים בנייר כסף.
  4. מכניסים לתנור על מצב גריל ואופים במשך 15 עד 20 דקות.
  5. מגישים עם סלט מרענן ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;