ז' ניסן התשפ"ד
15.04.2024
לא תפסיקו לנשנש

מתכון לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב

אוהבים קרקרים ביתיים? את המתכון הזה אסור לכם לפספס, קרקרים המשולבים בכל טוב ופשוט לא תפסיקו לנשנש אותם

מתכון לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב
קרקרים ממכרים מלאים כל טוב צילום: אתי זוהר

מתכון לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב / אתי זוהר

המצרכים לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב:

  • 1 כוס קוואקר שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1 כוס קמח חומוס / רגיל
  • ¼ כוס גרעיני חמנית
  • ¼ כוס גרעיני דלעת
  • 2 כפות שומשום רגיל / שחור
  • 2 כפות זרעי פשתן
  • 1.5 כפיות מלח
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1.5 כוסות מים (יש להוסיף לפי הצורך)

אופן ההכנה לקרקרים ממכרים מלאים כל טוב:

  1. בקערה מכניסים את המצרכים היבשים ומערבבים היטב
  2. מוסיפים את המצרכים הרטובים בזה אחר זה ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דלילה, אם יש צורך מוסיפים עוד מים (העיסה צריכה להיות כמו מרקם של תחינה)
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה ושופכים פנימה את התערובת
  4. משטחים הייטב לגובה של 2-3 מ"מ, שלא יהיה מידי גבוה.
  5. מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך כ12 דקות
  6. מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים.
  7. מכניסים שוב לתנור ואופים עוד 15-17 דקות או עד להשחמה נאה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון מאפה קרקרים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד