תל אביב 27° באר שבע 28° חיפה 28° ירושלים 27°
י"ט אדר א' התשפ"ד
28.02.2024

מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים

נשארה לכם ריבת תפוחים מראש השנה? קבלו מתכון הכי קל שיש למאפה שיעזור לכם להיפתר ממנה בצורה הכי טעימה שיש | מאפה מבצק עלים במילוי ריבת תפוחים המוגש לצד כדור גלידה יעניק לכם קינוח חגיגי ומפנק

מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים
מאפה המילוי תפוחים צילום: אסתי זוהרץ

מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים / אסתי זוהרץ

המצרכים למאפה במילוי ריבת תפוחים:

  • 1 בצק עלים מופשר
  • ריבת תפוחים
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה למאפה במילוי ריבת תפוחים:

  1. חותכים את בצק העלים לריבועים ומניחים כפית גדושה של ריבת תפוחים
  2. חותכים רצועות דקות מבצק העלים ומצמידים היטב בצורת אלכסון
  3. אופן הכנת המאפה. קרדיט: אסתי זוהרץ
  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה
  5. מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
  6. מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה

בהצלחה רבה ובתאבון

מאפה ריבת תפוחים קינוח מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.writer }} | {{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.writer }} | {{ reply.date_parsed }}
טען עוד