מתכון לבייגל כוסמין ללא התפחה
בייגל כוסמין ללא התפחה מהיר וטעים, מצופה בתערובת של שומשום, קצח, שיבולת שועל וגרעיני חמניה, מתאים כארוחת בוקר או ערב לצד גבינות וסלט ירקות
![מתכון לבייגל כוסמין ללא התפחה](https://storage.bhol.co.il/articles/652046_tumb_800X480.jpeg)
בייגל כוסמין צילום: אסתי
מתכון לבייגל כוסמין ללא התפחה / אסתי
המצרכים לבייגל כוסמין ללא התפחה:
כוס מדידה: 250 מ"ל
- 2 כוסות + 2 כפות קמח כוסמין מלא
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 2 מכלי יוגורט (400 גרם) או גבינה לבנה
לציפוי:
- מים
- שומשום
- קצח
- שיבולת שועל
- גרעיני חמנייה / דלעת
אופן ההכנה לבייגל כוסמין ללא התפחה:
- מערבבים בכף את כל המרכיבים עד לאיחוד
- בעזרת ידיים נקיות ומקומחות מחלקים את הבצק ל 10 עיגולים שווים
- מקמחים מעט את הכדורים
- יוצרים חור בכל כדור בעזרת האצבעות ומותחים מעט עד לקבלת צורת בייגל .
- להכין 2 קערות:
- קערה 1: מים מהברז
- קערה 2: תערובת של: מעט שומשום. קצח. שיבולת שועל, גרעיני חמנייה או דלעת .
- טובלים את החישוק בקערת המים ואחר מיד מצפים בתערובת השומשום והפיצוחים
- מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה .
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ - 25 דקות
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד גבינות, זיתים וכל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות