י"ג ניסן התשפ"ד
21.04.2024

מתכון למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים

מתכון נהדר המתאים במיוחד לכבוד ט"ו בשבט, מאפה בצק עלים הממולא בתערובת תפוחים וצימוקים ומעניק לכם קינוח חגיגי ומלא עניין

מתכון למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים
מעטפת בצק עלים ותפוחים צילום: אסתי

מתכון למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים / אסתי

המצרכים למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים:

  • 1 חבילת בצק עלים

למילוי:

  • 5 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 כפות צימוקים או פירות יבשים קצוצים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 רבע כפית קינמון
  • 1 כף פודינג וניל

אופן ההכנה למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים:

  1. בסיר מניחים את כל מרכיבי המילוי על אש יחסית גבוהה. ומערבבים כל הזמן. לא לעזוב את הסיר כדי שלא ישרף!
  2. מבשלים עד שהתפוחים מתחילים להתרכך מעט ורוב הנוזלים מתחילים להצטמצם .
  3. חותכים בצק עלים לריבועים ומניחים על כל ריבוע ממלית התפוחים
  4. סוגרים את ריבועי בצק העלים לצורת מעטפה משני הצדדים ומהדקים היטב
  5. מניחים במרווחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180-200 ואופים עד להזהבה .
  7. מוציאים מהתנור, מצננים ומפזרים מעט אבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון מאפה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד