טעים ומושלם
מתכון לסופריטו עם קציצות בשר
תבשיל סופריטו חם ומשביע, עם קציצות בשר עסיסיות ותפוחי אדמה זהובים, מתובל בנדיבות בתבלינים ארומטיים ונגיעה מתוקה של סילאן. כל ביס הוא חגיגה של טעמים. לא תפסיקו לקצור מחמאות
- שרה שבבו
- כ' אדר התשפ"ה

סופריטו קציצות צילום: שרה שבבו
מתכון לסופריטו עם קציצות בשר / שרה שבבו
המצרכים לסופריטו עם קציצות בשר:
לקציצות:
- ½ קילו בשר טחון טרי
- 1 בצל קצוץ דק
- חופן פטרוזיליה קצוצה (בלי הגבעולים)
- 3 כפות קמח מצה/ פירורי לחם
- 1 כפית ראס אל חנות
- 1 כפית כמון
- 1 כפית שטוחה מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 2 כפות שמן זית
לתבשיל:
- 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- 5 כפות שמן
- 5 בצלים חתוכים לפרוסות
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כף סילאן
- 1 ליטר מים
אופן ההכנה לסופריטו עם קציצות בשר:
- בקערה שמים את כל מרכיבי הקציצות מערבבים ויוצרים קציצות
- מטגנים את הקציצות עד להשחמה יפה ומניחים בצלחת
- במקביל מטגנים את קוביות תפוחי האדמה בגיוק כמו צ'יפס
- מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה מוסיפים את הקציצות וקוביות הצ'יפס
- מתבלים במלח, פלפל שחור וסילאן ומכסים במים רק עד גובה הקציצות
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים שעתיים ועד לקרמול התבשיל
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות