קל וטעים במיוחד
מתכון לעוף מרקש בתנור שאתם חייבים לנסות
נסו את המתכון המופלא לעוף מרקש בתנור! כרעי עוף ותפוחי אדמה עסיסיים אפויים ברוטב עשיר ומתובל של בצל, כוסברה, סלרי ושלל תבלינים מזרחיים
- נועם זיגדון
- י' ניסן התשפ"ה

עוף מרקש בתנור צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף מרקש בתנור שאתם חייבים לנסות
המצרכים לעוף מרקש בתנור שאתם חייבים לנסות:
- 6-8 כרעיים
- תפוחי אדמה חותכים לרבעים
- צרור כוסברה
- 4 גבעולי סלרי
- 3 בצלים בינוניים
- 1 כפית קינמון
- ½ כפית אבקת מרק
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף פפריקה חריפה / מתוקה
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- 1 כפית מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לעוף מרקש בתנור שאתם חייבים לנסות:
- טוחנים את הבצל והירק לממרח דק ומוסיפים את התבלינים והשמן
- מערבבים הייטב עד לקבלת רוטב אחיד
- בתבנית מניחים את העוף ותפוחי האדמה ומורחים אותם ברוטב מכל הצדדים
- מכסים בנייר אפיה ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך שעה וחצי
- לאחר שעה וחצי של אפייה מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-20 דקות להשחמה נאה
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון: אסף זיגדון - קטריינג שובע שמחות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות