מהתחנה הצבאית
יואלי ברים מונה לכתב לענייני חרדים של חדשות 13
בשנתיים וחצי האחרונות שימש ברים ככתב לענייני חרדים של התחנה הצבאית גלי צה"ל. הוא חתום על רשימת חשיפות הנוגעות בגיוס חרדים, לימודי ליב"ה ויחסי החרדים והמדינה

יואלי ברים צילום: באדיבות המצלם
העיתונאי יואלי ברים מונה לכתב לענייני חרדים של חדשות 13 ויחל בתפקידו בשבוע הבא.
בשנתיים וחצי האחרונות שימש ברים ככתב לענייני חרדים של התחנה הצבאית גלי צה"ל. ברים חתום על רשימת חשיפות הנוגעות בגיוס חרדים, לימודי ליב"ה ויחסי החרדים והמדינה. מי ששימשו בתפקיד סיקור החרדים ברשת 13 עד כה, הם ד"ר אבישי בן חיים ואריאלה שטרנבוך.
ברים גדל בבית שמש במשפחה חרדית ולמד במוסדות חרדים ליטאיים עד שהתגייס לגלי צה"ל בשנת 2022.
יואלי מסר לבחדרי חרדים על המינוי: "זו הייתה תקופה מאתגרת ומיוחדת בגל"צ כחייל וככתב, אני יוצא לדרך חדשה בתקשורת הכללית, עם הרבה התרגשות וציפייה. מודה לגלי צה"ל על האמון, ההזדמנויות והבמה המקצועית שקיבלתי. שמח להצטרף לאחד מגופי החדשות הגדולים בישראל, ולסקר מתוך אהבה את התחום שאני מכיר מקרוב — החברה החרדית".
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות