עשרות חובשים הצטרפו לארגון 'הצלה' בבני ברק: "תוספת כוח משמעותית"
החובשים החדשים הצטרפו לארגון במסגרת טקס סיום קורס שהתקיים באולם מועצת העיר בני ברק: "מחויבות גדולה להיות שם בכל שעה ובכל מצב ולהעניק טיפול רפואי מהיר ומקצועי"
- מאיר שלם
- ו' תשרי התשפ"ז
כ-50 חובשים חדשים הצטרפו השבוע לארגון "הצלה", במסגרת טקס סיום קורס שהתקיים באולם מועצת העיר בני ברק. במהלך הטקס קיבלו החובשים את ציוד הכונן, ובהם תיקי ציוד רפואי, אפודים ואמצעי קשר, ויחלו בפעילות מבצעית במסגרת הארגון.
בטקס השתתפו ראש העיר בני ברק חנוך זייברט, ממלא מקום ראש העיר מנחם שפירא, חבר הנהלת ארגון "הצלה" וסגן ראש העיר מיכאל קקון, יו"ר "הצלה" אשר שלומוביץ, מנכ"ל "הצלה" יעקב יוזעף, סמנכ״ל הארגון ר' חיים ברגמן והקמב״ץ ר' מנחם אינדיג, מנהל מרחב דן במד"א אביחי חדד, ומנהל תחנת רמת גן במד״א מאיר זרגריאן.
ראש העיר חנוך זייברט עמד בדבריו על אופיו הייחודי של ארגון "הצלה" ועל השורשים של פעילות ההצלה: ״ארגון הצלה שורשיו בארגון הצלה החרדי שהוקם בחו״ל, ולאחמ״כ הועתק הרעיון לארץ. אני זוכר איך אנשים עם שטריימל וקפוטה היו יוצאים באמצע הלימוד ומבית הכנסת כדי להציל חיים. לראות את זה כאן היום, בהיקפים כאלה, זו הוכחה שהמסורת הזו נמשכת והפכה למערך הצלה מקצועי ומצליח״.
מנהל מרחב דן במגן דוד אדום אביחי חדד הודה לארגון הצלה על הפעילות ושיתוף הפעולה. “מתנדבי הצלה מגיעים לאירועי החירום אפילו עוד לפנינו. אני מודה לכם על שיתוף הפעולה המדהים הזה לטובת המטופלים."
יו"ר "הצלה" אשר שלומוביץ בירך את החובשים החדשים ואמר: ״הצטרפותם של כ-50 חובשים חדשים היא תוספת כוח משמעותית למערך הצלת החיים. מאחורי כל אחד מהם עומדת מחויבות גדולה להיות שם בכל שעה ובכל מצב ולהעניק טיפול רפואי מהיר ומקצועי עד להגעת צוותי מד״א״.
יעקב יוזעף, מנכ"ל הצלה הוסיף: ״היום הזה הוא בשורה של ממש עבור תושבי בני ברק והסביבה. ככל שמצטרפים יותר חובשים, אנחנו יכולים להגיע במהירות רבה יותר לכל אדם שזקוק לעזרה. אני מברך את החובשים החדשים ומודה להם על הבחירה להתנדב ולהציל חיים״.


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות