"נפתלי בנט יפרוש מהפוליטיקה": התחזית המפתיעה - לאחר הצניחה
ברקע ההיחלשות בסקרים, היועץ האסטרטגי ומנהל הקמפיינים נבו כהן מעריך כי אם המגמה תימשך, נפתלי בנט עשוי לפרוש מהחיים הפוליטיים: "אין שום סיבה שאיזנקוט ייקח אותו כמס' 2"
ברקע הירידה המתמשכת בכוחו של נפתלי בנט בסקרים בתקופה האחרונה, נשמעה הערכה חריגה באשר לעתידו הפוליטי. היועץ האסטרטגי ומנהל הקמפיינים נבו כהן טען כי אם מגמת ההיחלשות תימשך, בנט עשוי לבחור לפרוש מהחיים הפוליטיים.
לדבריו, "התרחיש הסביר הוא שאנחנו נראה את המשך ההתרסקות של בנט לפיד, ואז יתחיל הדיבור מתי הם מגיעים לחד ספרתי. דרך אגב, הם בחד ספרתי עכשיו. כל אחד מהם בנפרד הוא כבר בחד ספרתי".
כהן המשיך והציג את התחזית שלו לגבי המשך ההתפתחויות במערכת הפוליטית: "זה נכון. בשבועיים הקרובים יתחיל דיבור מתי הם מגיעים לחד ספרתי ביחד. ואז הנחת היסוד שלי, תקשיבו טוב: שנפתלי בנט פורש לגמרי. אין שום סיבה שאיזנקוט ייקח אותו כמס' 2".
בנט, כאמור, מאבד בשבועןת האחרונים מנדטים רבים, כאשר רובם עוברים לגדי אייזנקוט - שאף הפך למועמד המוביל בגוש המרכז-שמאל. הירידה בסקרים הובילה למתיחות במפלגת ביחד, כשאף היו דיווחים על רצון של בנט להיפרד מלפיד.


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות