× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
כ"ב תמוז התשפ"ו
07.07.2026
כפיות טובה

ארדואן חלה באופן קשה, המוסד שלח אליו רופא ישראלי והציל את חייו

לפני כ-7 שנים כשנשיא טורקיה ארדואן חלה באופן קשה, המוסד שלח אליו רופא ישראלי והציל את חייו. בינואר 2022 דווח בישראל כי נשיא טורקיה רג'יפ טאיפ ארדואן, קיבל אז ייעוץ רפואי מרופא ישראלי

ארדואן חלה באופן קשה, המוסד שלח אליו רופא ישראלי והציל את חייו
הנשיא ארדואן צילום: נשיאות טורקיה

על רקע האיומים וההסתה וההשתלחות של נשיא טורקיה רג'יפ טאיפ ארדואן נגד ישראל, אבי שושן, דובר לשעבר של בית החולים איכילוב חושף בערוץ 14: "לפני כ-7 שנים כשארדואן חלה באופן קשה, המוסד שלח אליו רופא ישראלי והציל את חייו". שושן חשף כי ארדואן היה מאד חולה והמוסד ביקש מראש הממשלה דאז נתניהו לשלוח לו רופא. ואכן הרופא נשלח והציל את חייו.

הדיווח בערוץ 1 צילום: ערוץ 14

זה לא מפתיע במיוחד, בינואר 2022 דווח בישראל כי נשיא טורקיה רג'יפ טאיפ ארדואן, קיבל אז ייעוץ רפואי מרופא ישראלי, סמנכ"ל בית החולים איכילוב בתל אביב, פרופ' יצחק שפירא נוהג לייעץ למנהיגים בכירים, ובין היתר ממליץ ומתאים להם את הטיפול הנכון. שפיר הוא קרדיולוג בהכשרתו, כך שככל הנראה ארדואן, התמודד אז עם בעיות לב.

כזכור כפי שדווח ב'בחדרי חרדים', סרטון שהופץ ברשתות החברתיות בנובמבר 2021 הציג עד כמה מצבו הבריאותי של נשיא טורקיה חמור כשהוא מתקשה לשמור על יציבות בהליכה, לאחר שתועדו מספר מקרים דומים, בהן הוא נראה כחוש וצועד לאיטו.

רג'יפ טאיפ ארדואן המוסד בית חולים איכילוב
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}