הודעה חריגה
צה״ל מזהיר את העזתים - ומודה: חמאס עדיין שולט ברצועה
בהודעה חריגה בערבית טוען צה״ל כי מאז הפסקת האש ארגון הטרור הגבירה את החקירות והעינויים נגד תושבי עזה - והזהירו את התושבים העזתים | למעשה, צה"ל מודה בכך שחמאס הוא זה ששולט בעזה
סמל חמאס. אילוסטרציה צילום: נעשה בעזרת AI
דובר צה״ל בערבית פרסם הודעה חריגה לתושבי רצועת עזה, ובה הזהיר אותם מפני פעילותה של חמאס נגדם מאז כניסת הפסקת האש לתוקף באוקטובר 2025.
בהודעה נאמר: ״היזהרו, מאז כניסת הפסקת האש לתוקף באוקטובר 2025 - צה״ל ושב״כ מזהים כי חמאס הגבירה את החקירות והעינויים כלפיכם. חמאס מבצעת חקירות קשות בעינויים בתושבי הרצועה, במסגרת ניסיונה הנואש לחזק את מעמדה".
עוד נכתב: "חמאס מנצלת מבנים אזרחיים, כולל בתי ספר, בתי חולים ומסגדים למטרות צבאיות. מתקנים אלה משמשים לביצוע מעצרים שרירותיים ועינויים שיטתיים״.
העיתונאי דורון קדוש שם לב שיוצא מהודעת צה"ל, שישראל מודה שארגון הטרור ממשיך להחזיק במנגנוני שליטה על האוכלוסייה - והוא אוכף את מרותו על התושבים ולחזק את אחיזתה בהם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות