× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
י"א אלול התשפ"ו
24.08.2026
הקרב מחריף

עופר וינטר משיב לנתניהו: "לא מחובר למציאות"

אחרי המתקפה של ראש הממשלה נגד המפלגות הקטנות, מקורבי עופר וינטר מציגים קו תקיף: "אחרי 7 באוקטובר אי אפשר להמשיך כרגיל"

עופר וינטר משיב לנתניהו: "לא מחובר למציאות"
תא"ל עופר וינטר צילום: פלאש 90

העימות בתוך הימין עולה שלב: בסביבתו של תא"ל במיל' עופר וינטר דוחים את המסר של ראש הממשלה בנימין נתניהו, וטוענים כי המערכת הפוליטית השתנתה מאז 7 באוקטובר. כך דווח בחדשות 12.

"מי שחושב שאחרי 7 באוקטובר הכל יישאר אותו הדבר והימין ילך לבחירות באותה צורה, לא מחובר למציאות", צוטטו.

בסביבת וינטר סבורים כי הדרך להביא את מצביעי הימין לקלפיות עוברת בהקמת מפלגה חדשה, עם מועמדים שאינם מזוהים עם אירועי 7 באוקטובר.

"בלי מפלגה חדשה ואטרקטיבית עם אנשים שלא נגועים באירועי 7 באוקטובר, המצביעים לא יבואו ויתקום פה ממשלת איזנקוט ומפלגות ערביות".

וינטר צפוי להכריז על מפלגה חדשה מחר, כשהוא מצהיר מראש כי לאחר הבחירות ילך עם נתניהו. בסביבתו מציגים זאת כיתרון עבור מצביעי הימין, שיוכלו לדעת שהקול שלהם נשאר בתוך הגוש.

העימות מגיע לאחר שנתניהו פרסם סרטון שבו קרא למצביעי הימין שלא לתמוך במפלגות קטנות, בטענה שהדבר עלול להוביל לעליית השמאל לשלטון: "אל תבזבזו את הקול שלכם על מפלגות קטנות שעלולות להעלות את השמאל לשלטון".

עופר וינטר בנימין נתניהו
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}