אחרי חילי טרופר: יועז הנדל מצא שותף חדש ורץ עם ירון זליכה
לאחר שחילי טרופר נפרד מהנדל ועבר למפלגה של איזנקוט, יו"ר מפלגת המילואימניקים מודיע על ריצה משותפת עם המפלגה הכלכלית של פרופ' ירון זליכה • השניים מציגים את עצמם כחלק מ"הגוש השלישי" ומציבים תנאי להקמת ממשלה: חוק גיוס לכולם
לאחר הפרידה מחילי טרופר, שעבר למפלגה של איזנקוט, יועז הנדל ממשיך קדימה ומכריז על חיבור פוליטי חדש. יו"ר מפלגת המילואימניקים הודיע על ריצה משותפת עם המפלגה הכלכלית של פרופ' ירון זליכה.
החיבור מגיע על רקע השינויים בזירה הפוליטית והניסיון של הנדל למצב את מפלגתו במסגרת "הגוש השלישי", בנפרד משני הגושים המרכזיים.
הנדל תיאר את החיבור בין שתי המפלגות: "חיבור בין ירון זליכה שבא לשבור את המונופולים שבגללם יקר לחיות כאן, לבין המילואימניקים שנלחמים במונופולים הפוליטיים שמחזיקים את המדינה בגרון".
השניים הסכימו על עקרונות יסוד, בהם התחייבות לשבת רק בממשלה ציונית ודרישה להעברת חוק גיוס לכולם לפני הרכבת הממשלה.
הנדל הדגיש את הבידול משני הגושים: "מי שרוצה ממשלה עם המפלגות החרדיות - יש לו למי להצביע בקואליציה. מי שאין לו בעיה שתקום כאן ממשלת מיעוט שנשענת על המפלגות הערביות - יש לו למי להצביע באופוזיציה. אנחנו חייבים לספק את האלטרנטיבה למי שרוצה שתקום כאן ממשלה ציונית".
עוד הוסיף הנדל: "לא ניתן למדינה הזאת להתפרק לאוטונומיות ערביות וחרדיות וגם לא להתפרק מול יוקר המחייה. נעשה מה שצריך כדי להיות מקבלי החלטות, להכריע. אזרחי ישראל אין בררה אחרת, אם אתם רוצים לסיים את הבחירות האלה עם ממשלה ציונית יציבה צריך מילואימניקים והכלכלית בכנסת. הקול שלכם יכריע"
פרופ' ירון זליכה: "יועז ומפלגת הלוחמים שלו מכירים יותר טוב מכל אחד אחר את הצרכים, את הקשיים ואת האתגרים של הלוחמים שלנו. הם ידאגו בצורה הטובה ביותר להקל על חייהם של הלוחמים, להטיב עמם, להעדיף אותם, ובמקביל יפעלו יחד עמי ובנחישות לשירות צבאי שווה לכולם".
"אנחנו המפלגה הכלכלית, וצוות הכלכלנים, והמנהלים המומחים שלנו, נדע איך להביא את הכסף הנדרש להגשמת החזון של מפלגת המילואימניקים, ובמקביל נילחם באחיזת החנק של המונופולים, הבנקים, הטייקונים, הקבלנים, היבואנים הבלעדיים, וההון שלטון, ונדע להביא לכל עם ישראל בשורה של ירידה חדה בכל המחירים שתחסוך לכיסו של העם עשרות אלפי שקלים בשנה למשפחה", הוסיף.


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות