× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
כ"ט תשרי התשפ"ז
10.10.2026
קרב גרסאות

איזנקוט חושף: ההצעה שקיבל מנתניהו - דרך ברדוגו

יו"ר מפלגת ישר טען כי נתניהו הציע לו להצטרף לליכוד ולהתמודד על תפקיד שר הביטחון - אך ברדוגו הגיב וטען כי דווקא הוא זה שפנה אליו בעבר | בנוסף: איזנקוט פסל את רע"מ כחברה בממשלה

איזנקוט חושף: ההצעה שקיבל מנתניהו - דרך ברדוגו
גדי איזנקוט צילום: גילי יערי, פלאש 90

בריאיון ל-i24 חשף יו"ר מפלגת ישר כי בנימין נתניהו ניסה לצרף אותו לליכוד ולהציע לו את תפקיד שר הביטחון, אך הוא דחה את ההצעה. ברדוגו לא נשאר חייב וטען כי לפני ארבע שנים דווקא איזנקוט הוא שפנה אליו בניסיון להשתלב במפלגת השלטון.

איזנקוט סיפר בריאיון: "נתניהו שלח אליי את אחד המועמדים, שמשוריין במקום ה-11, היום ברשימה שלו בבחירות הקודמות לבוא להיות בליכוד ומועמד לשר הביטחון - אני דחיתי את הבקשה. אני לא מחפש תפקידים."

במהלך הריאיון התייחס איזנקוט גם לדברים של חבר רע"ם, שכינה את חמאס ארגון צדקה, והבהיר: "חמאס הוא לא ארגון צדקה, אלא ארגון טרור שרוצה להשמיד את ישראל, ולכן צריך להשמיד או לפרק אותו."

איזנקוט הזכיר כי כרמטכ"ל הכין תוכנית להשמדת חמאס, שלדבריו בוזבזה, והצהיר כי פירוק הארגון יהיה אחת המטרות המרכזיות שיציב, תוך קביעת פרק זמן מוגדר להשגת היעד.

באשר לאפשרות שרע"ם תהיה חלק מהממשלה הבאה, הבהיר איזנקוט: "רע"ם לא מקבלת את העקרונות שלי, לכן היא לא יכולה להיות חלק מהממשלה הבאה."

איזנקוט הוסיף כי הוא פועל להשגת 61 עד 64 מנדטים להקמת ממשלה ללא נתניהו וללא רע"ם, וקרא לציבור לתמוך במפלגות הציוניות והממלכתיות: "יש לנו עוד שלושה שבועות לשכנע את הרוב הציוני-ממלכתי, שהדרך להבטיח את זה זה לבחור ב'ישר!' ובמפלגות הציוניות-ממלכתיות, ולא לתמוך בכל מי שלא מוכן לחוק גיוס."

ברדוגו הגיב לדברים במתקפה נגד איזנקוט, וטען כי התמונה הפוכה וכי איזנקוט עצמו ניסה בעבר להצטרף לליכוד.

"איזנקוט הוא זה שבדק איתי לפני 4 שנים, טרם הבחירות, אפשרות להשתלב בליכוד, תוך שהוא טוען ״אני יותר ימין מנתניהו״, הוא הסתיר אז את עמדות השמאל שלו על הקמת מדינה פלסטינית ורצון לשותפות עם מפלגות ערביות שאומרות שחמאס הוא ארגון צדקה, כמו שהוא מנסה להסתיר מהציבור היום. איזנקוט הציבור מבין - זה או ימין או פלסטין", אמר.

גדי איזנקוט בנימין נתניהו יעקב ברדוגו בחירות 2026
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}