י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024

צפו: אנטריקוט על הגריל בירקות וציר בקר

שף בני אשכנזי, שף מסעדת טורו הירושלמית, מציע מתכון לנתח אנריקוט בסגנון חורפי • צפו בהכנת המנה

צילום: שי אפגין
צילום: שי אפגין

 


בני אשכנזי שף מסעדת טורו נותן לנו מתכון לאנטריקוט צרוב על הגריל עם ירקות שורש וציר בקר דמי-גלאס.

חומרים:

• 300 גר' סטייק אנטריקוט
• שמן זית
• מלח גס
• פלפל שחור גרוס
• ארטישוק ירושלמי
• שעועית ירוקה
• בצל
• שום (קונפי)
• פטריות פורטבלו



אופן ההכנה:

• יוצקים שמן על סטייק האנטריקוט, ממלחים ומפלפלים צורבים משני הצדדים מספר דקות עד לקבלת מידת עשייה - מדיום.
• צורבים את הארטישוק, בצל ושעועית ירוקה, פורטובלו.
• מפצלים את פרחי כרובית המהדרין מכרובית 1 ק"ג, עם ציר ירקות ו-10 שיני שום, 8 גר' מלח, 50 גר' חלב קוקוס, צולים רבע שעה בתנור על 200 מעלות, מסננים ומרסקים למרקם חלק.

ציר בקר: רוטב עצמות בקר וירקות- לצמצם 24 שעות. ציר מרוכז ומלא בטעמים.

הרכבת המנה:
מניחים את האנטריקוט, מעליו מניחים לביבות בצל סגול צרוב. שום קונפי- שום בצליה איטית. ארטישוק ירושלמי צלוי, פטריות פורטובלו ושעועית ירוקה. בצד: ציר בקר דמי- גלאס.

לאכול חם! חורף בריא.

טוקו & טורו הברזל 27, רמת החיל, תל אביב.
כשרות: רבנות תל אביב (רגילה).
להזמנות: 03-6444345, חניה במקום.

אנטריקוט הכנה וידאו פורטובלו בצל

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד