1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

דניס אפוי עם פירות יבשים • לסיום הצום

צום תשעה באב בפתח, ועד למחרת הצום - נסתפק בדגים • מסעדת רינגלבלום, הממוקמת בלב שכונה ד' בבאר שבע ומעסיקה 'נוער בסיכון' מציעה מתכון • באדיבות השף, יוצא מסעדת רפאל בתל אביב
תמי גיל, בחדרי חרדים, ח' אב תשע"ב 27/07/2012 15:27

צבי תקשורת צילום: צבי תקשורת



'דג בהפתעה':

מצרכים:


דג דניס שלם נקי
מלח ים
פלפל שחור
שמן זית
שיני שום
לימון
פירות יבשים

אופן ההכנה:

• חורצים את גבו של הדג, חריצים ארוכים ואלכסוניים.

• ממלאים את החריצים במלח, פלפל, שמן זית, שיני שום ולימון.

• את פנים הבטן ממלאים בפירות היבשים האהובים עליך.

• עוטפים את הדג עד כדי אטימה מוחלטת בנייר אפיה כעטיפת סוכרייה.

• אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה.

• מגישים את הדג עטוף על צלחת הגשה יפה.

בתיאבון!
מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;