צפו: דניס צרוב בטפנד זיתים על מצע עגבניות
משהו מתבשל פה: תוכנית הבישול של 'בחדרי חרדים' ביקרה במסעדת 'קיטשן בר' בנתניה • צפו בהכנת מנה של דניס צרוב • בחירת הדג, החיתוך, מריחת טפנד זיתים, הצריבה וההגשה על מצע עגבניות • חושבים שתצליחו להכין בבית?
- צילום: יעקב נחומי, בחדרי חרדים
- ב' טבת התשע"ד
השף: יוהן בניסטי
מסעדת קיטשן בר בהשגחת הרבנות נתניה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות