י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024

גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים

מנה חגיגית, שבתית ומרשימה. שווה ניסיון בבית

גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים
שפית יפית שנבי

 


גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים:

1 חבילת אנטריקוט דק-דק.
1 חבילת פטרוזילה.
חצי חבילת כוסברה.
5 שיני שום.
1/4 כוס צנוברים.
מלח, פלפל.
1/2 כוס שמן זית.
מיץ מחצי לימון
לרוטב:
1/4 כוס טריאקי.
1/4 כוס רוטב סויה.
1/4 כוס יין אדום.

אופן הכנה:

למג'ימיקס מכניסים את השום, הירק, שמן זית ומיץ לימון וטוחנים גס.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הצנוברים והתבלינים ומערבבים.
ממלאים כף גדושה לכל חתיכת אנטריקוט. ומגלגלים לרול.
מניחים בתבנית אפיה ואופים 10 דקות בחום של 200 מעלות.

במחבת מרתיחים את חומרי הרוטב כשתי דקות.
ויוצקים בהגשה מעל גלילות האנטריקוט.

שפית יפית שנבי מתכון לשבת אנטריקוט גלילות צנוברים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד