1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים

מנה חגיגית, שבתית ומרשימה. שווה ניסיון בבית
שפית יפית שנבי, ח' תמוז תשע"ח 21/06/2018 15:18

גלילות אנטריקוט במילוי צנוברים שפית יפית שנבי



גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים:

1 חבילת אנטריקוט דק-דק.
1 חבילת פטרוזילה.
חצי חבילת כוסברה.
5 שיני שום.
1/4 כוס צנוברים.
מלח, פלפל.
1/2 כוס שמן זית.
מיץ מחצי לימון
לרוטב:
1/4 כוס טריאקי.
1/4 כוס רוטב סויה.
1/4 כוס יין אדום.

אופן הכנה:

למג'ימיקס מכניסים את השום, הירק, שמן זית ומיץ לימון וטוחנים גס.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הצנוברים והתבלינים ומערבבים.
ממלאים כף גדושה לכל חתיכת אנטריקוט. ומגלגלים לרול.
מניחים בתבנית אפיה ואופים 10 דקות בחום של 200 מעלות.

במחבת מרתיחים את חומרי הרוטב כשתי דקות.
ויוצקים בהגשה מעל גלילות האנטריקוט.
מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;