מנת פרווה מושלמת
מתכון לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות
ארוחת צהריים מוצלחת עם קונכיות פסטה ממולאות בבצל ופטריות קצוצים המתבשלים ברוטב עגבניות עסיסי וטעים ומעניקים לכם מנת פרווה מושלמת
- מירב מלכה
- ט"ז אייר התשפ"ג
קונכיות פסטה ממולאות בבצל ופטריות צילום: מירב מלכה
מתכון לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות / מירב מלכה.
המצרכים לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות:
- 1 חב' פסטה קונכיות
- 12 בצלים גדולים קצוצים
- 1 קופסת פטריות טריות
- 1 קופסת רסק עגבניות בינונית (כ4 כפות גדושות)
- 1 שן שום
- 1 כף מיונז
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה
- מלח
- 2 כוסות מים
אופן ההכנה לפסטה קונכיות במילוי בצל ופטריות:
- מרתיחים סיר עם מים ומוסיפים את הפסטה, מבשלים במשך 10 דקות, שוטפים ומסננים.
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים בצל אחד עד להשחמה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ עד להשחמה של הפטריות.
- לוקחים את קונכיות הפסטה וממלאים כל אחד בתערובת הבצל והפטריות ומניחים בצד.
הכנת הרוטב:
- בסיר נפרד מחממים שמן ומטגנים את הבצל השני עד להשחמה מוסיפים את הרסק, השום, מיונז, פלפל שחור גרוס, פפריקה, מלח ו2 כוסות מים ומערבבים הייטב לאיחוד
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את קונכיות הפסטה הממולאות בצורה מסודרת זה לצד זה.
- מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים כחמש דקות נוספות, מוסיפים מעט ירק קצוץ מעל ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות