חזה עוף בטמפורה - ארוחה שכולם יאכלו עד הפירור האחרון
ילדים מאוד אוהבים חזה עוף בטמפורה, אם כי מבוגרים אוהבים לנשנש את החתיכות הקטנות האלו לא פחות • הדרך הקלה והמהירה להכין ארוחה שכולם יאהבו ויאכלו מיד

אצלי בבית זו אחת הארוחות המועדפות.
טמפורה היא בלילת בצק שמגיעה מהמטבח היפני, ומוסיפה למאכלים כמו ירקות, חזה עוף וכדומה, קראנצ'יות וקריספיות עם נפח מטוגן וטעים.
בריא? אמנם זה לא נכלל בקטגוריית מאכלי על, אם כי לא שונה מצ'יפס או כל מאכל מטוגן אחר.
אז מה עושים? מכינים טמפורה:
החומרים:
1 כוס קמח תופח. אפשר להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה.
1/2 כוס קורנפלור.
1 כפית אבקת סודה לשתייה - לא חובה.
1 ביצה.
1 כוס משקה סודה או מים מאוד קרים.
מלח ופלפל לפי הטעם.
ההכנה:
מערבבים היטב את החומרים במטרפה, על מנת שלא ייוצרו גושים. מכניסים אל קערת הטמפורה חתיכות חזה עוף או ירקות שאתם אוהבים כגון פטריות, בצל, פלפל ועוד.
מכניסים לשמן עמוק למספר דקות עד לטיגון מלא.
אפשר להגיש ליד רוטב צ'ילי - זה מדהים.
-
כך משלמים היום על הנסיעות בתחבורה הציבורית -
"איפה את אמא?": שכונת הר שמואל מסרבת להתאושש מהטרגדיה של משפחת בן שטרית -
עוצר נשימה: צילומי אוויר משכונת הפאר החרדית -
הזדמנות להשקעה נדירה: המרכז המסחרי בהר שמואל -
תיעוד דרמטי: הצעיר נאבק במחבל הפלסטיני -
הרב אמר "לא" ל'יהדות התורה' ויתמוך בסמוטריץ׳ -
זאבי מיהר לתפוס את האוטובוס של החיידר ונהרג -
הטיסה המריאה והאברך נשאר לשבת שבעה על אימו בשדה התעופה
-
האם נחתן לאפות במקום לבשל
-
משמין וטעים
-
-
איפה הגדרת כמות והכנת חזה העוף?
מ.
-
מתכון מעולה
מרי
תגובות