כ"ז ניסן התשפ"ד
05.05.2024
מקורי ומעניין

מתכון מנצח לחלת דג סלומון ברוטב תפוז • צפו

רוצים להפתיע בשולחן השבת? נסו את חלת דג הסלמון במתכון מוצלח עם טוויסט מיוחד שיתן לכם טעם חדש לדגים בשבת, עם המראה המושלם של חלת הסלמון הנפלאה הזו לא יאמינו שהדגים הגיעו לשולחן

מתכון מנצח לחלת דג סלומון ברוטב תפוז • צפו
חלת דג סלומון ברוטב תפוז צילום: נועם זיגדון

חלת דג סלמון. קרדיט נועם זיגדון

מתכון מנצח לחלת דג סלומון ברוטב תפוז

המצרכים לחלת דג סלומון ברוטב תפוז:

  • 1 סלמון מפולט
  • 1 תפוז סחוט
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל שחור
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח

אופן ההכנה לחלת דג סלומון ברוטב תפוז:

  1. הורידו את העור מהדג והשרו במים וחומץ, לאח"מ שטפו וסחטו מהנוזלים.
  2. חיתכו את הדג לאורך ל-3 רצועות
  3. בקערה ערבבו את יתר המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד.
  4. הניחו את רצועות הדג על נייר כסף וחברו אותן בקצה העליון הרחב עם קיסמים
  5. הברישו כל חלק ברוטב, וקלעו לצמה. נעצו בסוף החלה עם קיסמים בכדי שהחלה לא תתפרק.
  6. הניחו בתבנית ושפכו מעל את הרוטב שנותר
  7. הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כרבע שעה עד להשחמה קלה

בהצלחה רבה ושבת שלום

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון דג רוטב

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד