מתכון לגפילטע פיש ביתי ללא גלוטן
המאכל היהודי האהוב בגרסה ביתית ומשובחת • המתכון כשר לפסח ללא גלוטן וללא חשש שרויה

ק"ג קרפיון טחון {אני קונה טחון עם עור } לבקש מהדייג לשמור לכם את העצמות והראשים
לטחון במעבד מזון את המרכיבים הבאים
1 בצל בינוני
1 גזר גדול
2 ביצים
1 כוס סוכר
ולערבב בקערה את הדג הטחון והבלילה הטחונה ולהוסיף
1 כף גדושה מלח גס
2 כפיות פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
לבישול:
1 בצל
2 גזר פרוסים אלכסון
4 שיני שום
1 כוס סוכר {ניתן להוסיף לפי הטעם}
2 כפות מלח גס
1 כף פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
לשים את עצמות הדג וראשים בתחתית ומעל פרוסות ממולאות וקציצות, מים בגובה הדגים, להרתיח ולבשל על אש קטנה עוד 3 שעות.
הכירו את השף דוד קוזולובסקי>>>
-
"נמחקו לי חובות של למעלה מ-3 מיליון ש"ח" -
בצל מצוקת הדיור: הסגולה המיוחדת למציאת דירה -
"מים לחומרא": פרסומת השקה משעשעת ל'נועם 2' -
בהתאמה לחרדים: שירות מיוחד בעולם ההשקעות -
צפו: גבר שילם 15,000 דולר כדי להפוך לחיה -
לבכות: בן הנרצח מבני ברק נקרא על שם אביו -
תיעוד: האדמו"ר מצאנז הגיע לטבריה ופסק לגבי ברכת כהנים -
דיווח: האיחוד האירופי הציע לחיזבאללה להצטרף לתהליך השלום
תגובות