י"ט ניסן התשפ"ד
27.04.2024
שאל את הרב

הלכה יומית: איך הופכים תנור חלבי לתנור בשרי תוך מספר דקות?

אתר 'בחדרי חרדים' מביא מידי יום את פינת ההלכה היומית מהגאון הגדול רבי שבתי לוי ראש מוסדות 'הליכות משה' ורבה של רמת אהרן ב"ב | הנושא: איך הופכים תנור חלבי לתנור בשרי תוך מספר דקות?

הלכה יומית: איך הופכים תנור חלבי לתנור בשרי תוך מספר דקות?
הגאון הרב שבתי לוי צילום: באדיבות המצלם

הלכה יומית: איך הופכים תנור חלבי לתנור בשרי תוך כמה דקות?


תשובה: כיוון שהתנור בלע היתר ולא איסור די בהגעלה או ליבון קל, ולכן מנקים את התנור והמגשים היטיב, מחממים את התנור בחום של 150 מעלות למשך כ10 דקות, ובכך התנור והמגשים יגיעו לחום של יד סולדת בו והתנור הוכשר ולאחריו יכול להשתמש בו לבשרי כמו תנור חדש.

 

הרב שבתי לוי הלכה יומית

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד